Hírek

Média

Szeptemberi hónapban új gyermekeket köszönthettünk bölcsődénkben, akik fokozatos bölcsődei szoktatása jelenleg is zajlik. Az utolsó meleg napokat kihasználva sok időt töltöttünk a szabad levegőn, melyet buborékokkal, aszfalkrétával is színesítettünk. A hűvösebb őszi napok beköszöntével az őszi termésekkel való tevékenységekre helyeztük a hangsúlyt. Volt almaszüret, különböző technikákkal csodaszép szőlők és makkok készültek, a bejáratnál levélhernyó és színes tökök várják a gyerekeket.

Lego

A bölcsődés gyermekeink képességeinek fejlesztése céljából a LEGO Helyi Közösségi Szerepvállalás Program keretén belül 2 Play Box terméket kaptunk adományba, melyet azonnal örömmel birtokba vettek a gyermekek. Köszönjük a LEGO Hungária Korlátolt Felelősségű Társaság támogatását, és Juhász-Sum Zsuzsanna segítségét az adományozás megvalósításában.

Bölcsődekóstolgató 2023

Az idei év első bölcsődekóstolgatója során a nagymozgást fejlesztő játékaink kerültek előtérbe, melyek használatára az udvaron és a csoportszobában is lehetőséget biztosítunk. A Pillangó és a Napocska csoportban a szülők kötetlen beszélgetés formájában ismerkedhettek a bölcsődei ellátással. 

Köszönjük, hogy eljöttetek hozzánk!

Szeretettel várjuk a családokat a következő bölcsődekóstolgatóra (2023.03.30.)  a Margaréta és a Méhecske csoportba!

Bölcsőde farsang 2023

A farsang hagyományosan a díszes bálok, zajos mulatságok, népünnepélyek, tavaszvárás időszaka. Az elmúlt hetekben mi is erre a jeles eseményre készülődtünk. A nevelők és a gyermekek közösen színes dekorációkat készítettek (bohócfestés, álarckészítés), amelyek a csoportok és az előterek falait díszítik. Egésznapos télűző farsangi mulatságunk részeként a délelőtt a gyermekek farsangi énekekkel és saját készítésű csörgőinkkel űzték el a telet. Délután a családokat vártuk közös mulatságra. Természetesen a finom farsangi fánk sem maradhatott el. Köszönjük a szülők segítségét és jelenlétét!

Bölcsőde nyitva tartása

Tisztelt Szülők!

Bölcsődénk folyamatosan nyitva tart, a bölcsődei ellátásban részesülő gyermekek részére kiscsoportos felügyeletet biztosítunk, kiemelt egészségvédelemmel!

A bölcsődei jelentkezés is folyamatos!

Kép

Várjuk azon családok jelentkezését, akik 2020 szeptemberétől szeretnék igényelni a bölcsődei ellátást. A járványveszély miatt a „Bölcsődei ellátás iránti kérelem” című nyomtatvány igényelhető az email címünkön, amire vissza is küldhető a kérelem! A kitöltött kérelem a postaládánkba is bedobható!  Telefonon is várjuk a jelen

tkező családokat, minden hétfőn 730 és 1600 óra között.

Sajnos az előre eltervezett bölcsődekóstolgatóink elmaradnak, de ha lehetőségünk lesz, akár a nyár folyamán is pótoljuk.

email cím: nybbolcsi@gmail.com

tel: 06 42/281-854

Szeretettel várjuk minden kedves család jelentkezését!

Oldalak