Bölcsőde

Bölcsődénk Szabolcs - Szatmár – Bereg Megyében, Nyírbátor városában, Zrínyi út 48 szám alatt található. A város egyetlen bölcsődéje, mely Önkormányzati fenntartás alatt működik. Gyalogosan és járművel is jól megközelíthető, parkolási lehetőség is biztosított. Az épületet parkosított udvar veszi körül.

Bölcsődénk 20 hetes kortól-3 éves korig, illetve 3. életév betöltését követő augusztus 31-ig kisgyermekek nappali ellátását, szakszerű nevelését-gondozását biztosítja. A bölcsőde 5 napos munkarenddel, hétfőtől péntekig egész évben működik. Ünnepnapokon és hivatalos munkaszüneti napokon, valamint a nyári nagytakarítási, karbantartási munkálatok ideje alatt, a szülőkkel történő egyeztetés után, a fenntartó jóváhagyásával zárva tart.

Bölcsődénkbe a beíratás egész évben folyamatos. A gyermekek felvétele augusztustól kezdődik, és a férőhelyek feltöltéséig tart. Év közben a 3. életévét betöltött, óvodaérett, és óvodai nevelésbe távozó gyermekek helyére tudunk új gyermekeket felvenni. A szülőknek gyermekeikkel együtt lehetőséget adunk, hogy már felvétel előtt betekinthessenek a bölcsőde életébe, ismerkedhetnek az itteni környezettel, gyermekük kisgyermeknevelőjével.

Nyitvatartási idő: napi 10,5 óra, 6:30- 17:00 óráig.

Intézményünkben gondozási díjat nem kell fizetni!

Reggel 6:30-tól, csoportonként 1-1 kisgyermeknevelő fogadja az érkező gyermekeket. Hazaadáskor 17:00 óráig, szintén csoportonként 1-1 kisgyermeknevelő adja át a szülőnek, vagy a szülő által írásban megbízott személynek a gyermeket.

Négy csoportban, 48 férőhelyen derűs, vidám környezetben csoportonként 2 szakképzett kisgyermeknevelő gondoskodik a gyermekek szakszerű neveléséről-gondozásáról, harmonikus fejlődéséről.  

Tárgyi környezetünk tevékenységre, mozgásra ösztönzi a gyermekeket. Biztonságos, színes játéklehetőségek tárházát biztosítjuk, ami segíti az önállósodásukat.

Étrendünk változatos, idényszerű, ízében összehangolt, melyben az önálló étkezésre való nevelés szempontjait is figyelembe vesszük. Bölcsődei egésznapos étkezési térítési díj összege nettó 315 Ft. Időben bejelentett hiányzás esetén (előző nap 10 óráig) nem kell térítési díjat fizetni.

 

A Szolgálat dolgozói az intézmény székhelyén, a Vár u. 1. szám alatt fogadják az ellátottakat, és az ellátások iránt érdeklődőket. Bármilyen további kérdésükre választ kaphatnak a Szociális Szolgálat telefonszámán: 42/630-863.

 

Tel.:

42-281-854

Egységvezető:

Nyíri Ágnes

 Kisgyermek nevelők

 Soós Jánosné, Molnárné Balogh Gréta, Máténé Csoba Brigitta, Vangel Attiláné, Murnyákné Szőke Hajnalka, Szilágyiné Szathmári Erika, Csonka Melinda, Boros Barbara

Bölcsődei dajka

Majoros Zsoltné, Dudik Gyöngyi